2015. október 14., szerda

Borítóleleplezés - Kylie Scott - Lick - Taktus (Stage Dive 1.)

Borítóleleplezés - Kylie Scott - Lick - Taktus (Stage Dive 1.)


A héten az a szerencse ért engem, hogy csatlakozhattam a Könyvmolyképző Kiadó borítóleleplezőinek csapatához. Már több blogon is láthattatok erre példát, miről is van itt szó. Egy külföldi remek szokás meghonosításáról, melynek keretében a bloggerek lehetőséget kapnak újonnan érkező megjelenések borítóinak bemutatására, még azelőtt, hogy az bárhol máshol megjelenne. Az én blogomon az első ilyet láthatjátok.

Az általunk bemutatott könyv a mai napon egy új Rubin pöttyös megjelenés. A sorozatnak külföldön már 4 kötete is megjelent és mindegyik 4 csillag feletti értékelést kapott. Ilyen jó véleményeket és fülszöveget látva nem hiszem, hogy egyedül boldogítom a kívánságlistára tettek táborát. Ebben a fantasztikus erotikus történetben egy tetovált zenész srác hódítja meg a főszereplő lány szívét.

Fordította: Császár László
Eredeti cím: Lick
Eredeti megjelenés: 2013
Téma: new adult, erotikus, romantikus
Sorozat: Rubin pöttyös
Várható megjelenés: 2015 ősz
Már előjegyezhető itt (Nagyon figyeljetek arra, hogy az előjegyzés nem minősül előrendelésnek, de amint a kötet előrendelhető lesz, küldenek róla email-es értesítést)

Add hozzá te is a kötetet Molyos kívánságlistádhoz! :)


A fülszöveg:

Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!

Külföldi borítók:
Íme a magyar megjelenés borítója:


Hmm, Hölgytársaim, mindenki csukja be a száját, ami tátva maradt egy jóképű zenészt látva. Kitörő örömmel fogadtam, amikor megláttam, hogy a Könyvmolyképző a külföldi borítóval jelenteti meg a könyvet, méghozzá a sokkal szebbik verzióval. Nálam abszolút nyerő.

Már hónapok teltek el azóta, mióta egy igazán jó New Adult könyvet foghattam a kezemben, pedig igazán a műfaj szerelmese vagyok, és szerintem sokan éreznek hozzám hasonlóan. Ki vagyunk éhezve mi, fiatal felnőttek egy igazán jó történetre a műfajban, szerintem ezt bátran állíthatom.

A főszereplő lány ebben a regényben 21 éves, ez számomra a történetben a legszuperebb. Végre, egy olyan írás érkezik, amiben velem hasonló korú lány van a középpontban, és ilyenkor érzhetem, hogy ezek az események, akár velem is megtörténhettek volna.

Kylie Scott

Kylie Scott New York Times és USA Today best-seller író, akit megszavazták 2013-ban a legjobb ausztrál romantikus írónak, és az Ausztrál Romantikus Írók Szövetsége hat különböző nyelvre fordíttatta le a könyveit - a hazai kiadás már bőven a ráadás!

Hosszú ideje rajongója a B-osztályú horror filmeknek, a romantikának és a rock zenének. Utóbbi kettőt tökéletesen hasznosítja a Stage Dive sorozatában, amiből külföldön már négy sikeres kötet megjelent, mindegyikben más főszereplőpárossal.

Az írónő Queenslandben, Ausztráliában él a férjével és két gyermekükkel. Rengeteget olvas, ír, és szörföl az interneten.A könyv alapján készült fotók:
(Forrás: Goodreads)


Nektek hogy tetszik a borító? Ti is várjátok már ezt az új megjelenést? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése