2016. február 28., vasárnap

Borítóleleplezés - Jessica Shirvington - Csábítás

Borítóleleplezés - Jessica Shirvington - Csábítás


Jessica Shirvington Violet Eden krónikájával az idei év folyamán ismerkedtem meg. A könyvtárban leltem rá a gyönyörű kötetre, azonnal beleszerettem. Mindig is rajongtam az angyalokért, így azért az adaptációkért és művekért is, melyek ezt a témát dolgozzák fel. Szerencsére nem is kellett csalódnom a könyvben, nagyon megszerettem az Elhívást. Hatalmas örömhír volt tehát azt látnom, hogy a közeljövőben érkezik a második rész.  Akadtak sajnos rossz vélemények is a regény kapcsán, én azonban hiszek benne, hogy minden hibája ellenére szerethető lesz a sorozat.

Könyvadatok:
Fordította:
Robin Edina
Eredeti cím: Enticed
Eredeti megjelenés: 2011
Téma: young adult, fantasy, romantikus
Sorozat: Vörös pöttyös
Várható megjelenés: 2016 tavasz

Add hozzá te is a kötetet a molyos kívánságlistádhoz! 

Fülszöveg:

Violet Eden a Grigori tagja – részben angyal, részben emberi lény. Arra a sorsra született, hogy megvédelmezze az emberiséget a száműzött angyalok bosszújától.

Életbevágóan fontos, hogy Violet pontosan tudja, kiben bízhat meg, ám amikor megérkezik az erősítés a Grigoritól, hamar nyilvánvalóvá lesz számára, hogy mindenkinek van titkolnivalója. Még Lincolnnak is. Egy tényt azonban Violet már biztosan tud… hogy Phoenix hatalma, amellyel a markában tartja, egyre nagyobb veszedelmet rejt számára.

A verseny, hogy megszerezzék az egyetlen dolgot, ami akár örökre kibillentheti a hatalom ősi egyensúlyát, mindnyájukat a Jordán szent hegyei közé vezeti, és a végsőkig próbára teszi Violet képességeit. S lelepleződik a legszörnyűbb árulás. 
Íme a borító:
A véleményem:

Nagy öröm egy olvasó számára, mikor azt láthatja, hogy könyvsorozatát olyan borítóval adják ki, ami nagyon jól illik az előző kötethez, így jóleső érzés ránézni a Csábításra. A gyönyörű angyaltollúk most sem hiányoznak a képről, ahogy főhősnőnk, Violet sem, Az én képzeletvilágomban a lány egy cseppet visszafogottabb, művészibb lélek, aki nem vadító bőrruhában járja az utcákat, ettől azonban nem veszít a borító a szépségéből. A rövid hajviseleten teljesen meglepődtem, ezidáig ugyanis Violetnek nagyon hosszú haja volt. A színvilág csodálatos, ahogy az áttetsző, fényes szárnyak is, így biztos vagyok benne, hogy oda vonzza majd az olvasók tekintetét. 
Az írónőről:

Jessica Shirvington már tíz éve Sidneyben él férjével, a Foxtel műsorvezetőjével, az egykori olimpikon Matt Shirvingtonnal. Két lány gyermeket nevelnek. Jessica főállású anyuka, író, és emellett társigazgatója egy cégnek.

Ami az írást illeti, a Violet Eden krónikák esetében az első, ami eszébe jutott, a hősnő neve. Véleménye szerint a sorozat az élettapasztalatait mutatja meg, a világot bejárt utazásai során megismert embereket, a szerelmet és a veszteséget, valamint az általános zavart, a felnövést illetően.

A Violet Éden krónikák első kötete 2015 tavaszán jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, ezt követi hamarosan a második rész.

A sorozat első részéről szóló értékelésem a képre kattintva elérhető:

Nektek hogy tetszik a borító? Várjátok már az új megjelenést? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése