2016. március 6., vasárnap

Borítóleleplezés - Bleeding Bride - Fekete fivérekÍró:
Bleeding Bride
Cím: Fekete fivérek
Kiadó: Underground
Szerkesztő: Vivien Holloway
Várható megjelenés: 2016. május
Második, javított, bővített kiadásFülszöveg: 

Lehunyt szemekkel, kitárt szívvel hallgatni a kopjafák történetét érzelmek kavalkádját váltja ki, a szánalom, a düh, a gyönyör és büszkeség csokrában eltűnik a halál gondolata, a múlt jelenné válik, a jövő pedig nem más, csak egy lidércnyomás. Sötét sorozat apró részletei, csillogó sikerekre boruló árnyékok, legjobb emberek gonosz oldala, fagyasztó hideg a legnagyobb hőségben. Kopjafák írott krónikája, patyolat lelkek memoárja, melynek minden rejtett sarka oly fekete, mint az éj.

Idézetek a könyvből:

"A szavak égetnek, sebeket ejtenek. Hiába szállnak el a hangok, a lélek vérzik oly soká tőlük, minden ott marad az elmében örökre és csak visszhangzik és visszhangzik."

"Az élet valódi, nem egy színdarab, és bármennyire koncentrált, még neki, az életművésznek sem sikerült átírnia a jeleneteket."

"Érdekes érzés itt állni, simogatni a fák rügyeit, a langyos tavaszi szelet, és csak nézni, figyelni. Figyelni a napok pörgését, a percek súlytalan lebegésében, azon percekében, amelyek világokat változtatnak meg, rombolnak le, néha épp feledésbe torlaszolva azokat."

"A legjózanabb döntés ebben az őrült világban félni a szörnytől, de elfogadni és élvezni a fenséges lakomát, mit patyolat lelkekért kínál."
Íme a borító:

A véleményem:

Valami egészen hangulatfestőre sikerült ez a borító a ködös erdejével. Engem a Vámpírnaplók egy évadjának promoképeimre emlékeztet, mikor a sorozat szereplői is hasonló színvilágú képen pózoltak egy madárral. A megszokott borítókhoz képest egyszerű, letisztult, nincs semmilyen felesleges felirat, pusztán a kép beszél. Az én figyelmemet abszolút felkeltette.


Nyereményjáték:

A borítóleleplezés örömére egy nyereményjátékkal is készültünk nektek az írónő, Bleeding Bride jóvoltából. A Fekete fivérek könyvön kívül további meglepetésekkel is gazdagodhat a játék végén a szerencsés, köztük egy igazán egyedi ajándékkal is, melyet a Z-art and Tattoo fog elkészíteni a nyertes számára. 

Mit kell tenned mindezekért a fantasztikus nyereményekért? 

A jelentkezés fő feltétele egy általad fotózott kép. A Fekete fivérek egy karaktere szívesen tölti idejét egy számára megnyugtató hatású helyen és környezetben, amikor szeretne kicsit elvonulni a világtól, mi pedig arra lennénk kíváncsiak, hogy ti hol és milyen környezetben relaxáltok szívesen, hol töltitek az időtöket, ha egy kis csendre és nyugalomra van szükségetek a mindennapok zajában. 

Fotózzátok le ezt a helyet, ahol olvastok és nyugalomra leltek, majd küldjétek el a fotót a bleedingbooks@gmail.com-ra. Az írónő Facebook oldalán fogja publikálni a beküldött képeket, majd indulhat a lájkvadászat, ugyanis a legtöbb lájkot kapó kép lesz a nyertes! Legyetek kreatívak, szárnyaljon a fantáziátok!

Továbbá ahhoz, hogy részt vegyél a játékban kedveld
valamint a Z-art and Tattoo (https://www.facebook.com/Zartandtattoo) facebook oldalát.

A képeket egészen március 11-ig várja az írónő e-mail címére, addig kerülnek ki a Facebook oldalára is, majd 11-18 között indulhat a lájkolás a fantasztikus nyereményekért!


Wordpress:

1 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszenek az ilyen stílusú könyvborítók.
    A munka miatt elfelejtettem a határidőt és lekéstem a játékról. De nem baj, majd megvásárolom a könyvet.

    VálaszTörlés