2017. október 12., csütörtök

Book a Sloth unboxing - "Állati" doboz


Külföldön már hosszú ideje nagy sikernek örvendenek, az ún. Subscription Box-ok, amiket ha megrendelünk, új könyvekkel és az adott témához illő könyves tárgyakkal, szerzeményekkel gazdagodhatunk. A Book a Sloth club ezt a terméket igyekszik a mai naptól hazánkban is meghonosítani. A kezdeményezés fantasztikus, hiszen lépten nyomon olyan molyocskákba botlunk, akik ezzel kapcsolatos igényeiket kifejtették, ezidáig mégis csak csillogó, vágyakozó szemekkel böngészhették a külföldi bloggerek/youtuberek szerzeményeit, unboxingjait. A könyves dobozok várhatóan havonta fognak megjelenni, és mindig egy adott témát fognak követni. Tartalmuk egy könyv lesz, aminél fontos megjegyeznem, hogy a ti kívánságaitokat is szeretettel várják honlapukon egy ötletdoboz segítségével, és az olvasási élményt még jobbá tevő meglepetésekkel.

A lentebb bemutatott minta doboz témája az állat volt, tartalma nagyban hasonlít majd a későbbiekben megvásárolhatók formájára. Ugyanakkor fontos megjegyeznem, hogy belsejében ez a doboz nem fedi a későbbi valós doboz tartalmát. Jelenleg a terméktípusok tesztelés alatt állnak, a későbbiekben még egyedibb, erre az alkalomra készített meglepetések várhatók majd a csomagokban.

Fontos technikai tudnivalók

A weboldal a mai nappal nyitott meg, tehát mátol lehetséges az első doboz megrendelése, ami
várhatóan decemberben kerül a kezünkbe. A jelentkezési határidő november eleje, ráadásul a készlet korlátozott, éppen ezért ha nem szeretnél lemaradni róla, ne halaszd későbbre a vásárlást.

3 fizetési mód lesz választható, a PayPal, Paypalon keresztül, de bankkártyával történő fizetés és az utalás. Utánvételes rendelésre nem lesz mód.

4. A dobozok a alábbi áron rendelhetőek:
1 doboz : 6.990 Ft
3 doboz: 19.990 Ft
6 doboz: 39.990 Ft
12 doboz: 76.990 Ft

5. A Book a Sloth elérhetőségei:
Weboldal: http://www.bookasloth.club/
Facebook: https://www.facebook.com/bookaslothclub/

Az első doboz témája Álom és Varázslat lesz.

"Állati" csomag tartalma


1. Lauren Fern Watt - Egy kutya bakancslistája


Én ennek a meglepetés könyvnek igazán örültem, csakúgy, mint magának az állatokkal kapcsolatos témának, hiszen ahogy a képekből is látszik, van egy édes kiskutyám, és az udvaron még egy gyönyörű németjuhász. Ezen kívül vegán vagyok, tehát nem eszem semmit, ami miatt egy állatot is bántottak volna. Egy négylábú igaz történetéről olvasni és a csodálatos gazdijáról számomra inspiráló lesz és feledhetetlen élmény. Erre a könyvre már a Libri nyári akciói alkalmával is felfigyeltem, így sorsszerzű volt, hogy végül hozzám került. Kiadását tekintve egy egészen új könyv, éppen ezért jó választásnak tartom ehhez a csomaghoz, mert biztosan sokak polcáról hiányzik még. A doboz tematikájához tökéletesen illik a regény.


Fülszöveg:

Ez ​az egyedülálló, bájos, hol mulatságos, hol pedig szívbe markoló történet a legjobb bizonyossága annak, hogyan inspirálnak minket négylábú társaink. Gizelle élete lenyűgözően szép lecke arról, amit a kedvenceink tanítanak nekünk: élvezzük a kalandokat, szeressünk feltétel nélkül, és váljunk olyan emberré, amilyenek szívünk mélyén mindig is lenni szerettünk volna.

Lauren magával viszi termetes, angol masztiff kutyáját a főiskolára, majd később első, aprócska New York-i lakásába is – mert Gizelle nemcsak egy kutya, hanem lakótárs, lánytestvér, a legbizalmasabb barát, futó- és étkezőpartner is.


Gizelle és Lauren együtt élik át az első szerelmet, az első munkahely kihívásait, a lány anyjának küzdelmeit a drog- és alkoholfüggéssel, és a nagyvárosban való felnőtté válás minden örömét és nehézségét. Ám Gizelle váratlanul megbetegszik, és Laurennek hirtelen szembesülnie kell azzal, hogy leghűségesebb társa élete nem tart örökké. Készít egy bakancslistát, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a számukra hátralévő közös időből.
2. Lauren kézzel írt üzenete

Nekem nagyon tetszik az ötlet, mi szerint minden csomagba kerül majd egy személyes írói üznet. Ettől lesz a doboz igazán izgalmas, személyes. Bár maga az üzenet természetesen csak egy fénymásolat, de igényes papírra van ragasztva, így esztétikus. Engem ugyan olyan örömmel töltene el mondjuk egy dedikált könyvjelző látványa, vagy bármilyen tárgy, ami személyesen az íróhoz köthető. Magát az üzenetet sajnos nem értem, mert nem vagyok angolos, talán a későbbiekben lehetne is mellettük valami fordítás, a papír tekintetében pedig el tudok képzelni szebb kivitelezést is, ugyanakkor maga az ötlet nagyon tetszik.

3. Cheer up buttercup (Lush) fürdőbomba


A Lush az egyik kedvenc boltom, éppen ezért ennek a terméknek őszinte szívvel tudtam örülni. Meglepett. Nem teljesen értem, hogy kapcsolódik a témához, de az illata isteni és ahogy írják is, valóban segít a feloldódásban. El tudom képzelni, hogy a kádban olvassam ezt a kis regényt, miközben ellazulok a vízben.


4. Gyümölcstea

Ez a vadcseresznye ízű meglepetés a hazai piacról származik. Kellemes az illata és nagyon finoman fest, egyedül a mazsola olyan összetevője, ami kicsit megijeszt. Önmagában nem szeretem a mazsolát, teához használásáról korábban még nem hallottam. Bár az állatos témától ismét eltávolodtunk, ugyanakkor valóban jól esik egy finom tea olvasás közben, így mindenképp el fogom fogyasztani. Ennek a terméknek is örültem.


5. Teasütemények


Ezek az apró, tündérien becsomagolt nyalánkságok igazán jól mutatnak a csomagban és jól kiegészítők a teához. Talán mégis ez az első olyan ötlet, ami nálam nem ért célt, mert a szállítás közben kicsit széttörtek ezek a finomságok, ráadásul semmit se látni az összetevőiről, így nem tudom, hogy például én vegánként fogyaszthatom-e. De ugyan így problémás lehet ez egy bármilyen allergiában szenvedő személynek, hogy nem tudja, miből készült az édesség.


6. Mágneses könyvjelző


Ez a termék személyes kedvencem lett a csomagban. Kiválóan illik a témához, és még sosem láttam korábban ilyet. Bele is próbáltam azonnal a most olvasott könyvemben és tökéletesen funkcionál. Vékony, nem bántja a könyvet, nem tud kicsúszni. Az egyik oldalán egy mancs található, a másikon pedig egy nyíl, innen láthatjuk, a papír melyik oldalán tartottunk. Igazán praktikus darab, és még esztétikusabb is, mint a kis papírfecnieim, amikkel ezidáig jelöltem, hol tartok.


7. Képeslapok


A csomagban három képeslap is található, ezekre esett először a tekintetem a nyitáskor, hiszen legfelelül kaptak helyet. Két képeslap Charlie és a csokigyáras, rajzzal illusztrált. Szuperül néznek ki, régies hatást keltenek. Ilyennel garantáltan nem találkoztok más házánál. A másik pedig egy állatkölykös, nyuszis képeslap. Ezek a meglepetések is örömet okoztak, ugyanakkor remélem, nem minden csomagban képeslapokkal gazdagodunk majd.


8. Két darab Book a Sloth club matrica


Igaz, csak reklám termékek, mégis kedves gesztus volt ezeket a dobozba tenni. A lajhár figurás, édes változatot el tudom képzelni, hogy valahova felragasszam, egy laptop hátulján jól tudna mutatni.


Ez a csomag nekem összességében nagyon kellemes meglepetés volt és szívből örömet okozott. Mind a téma, mind a benne rejlő könyv mintha személyre szabottan nekem szólt volna. Bár ez a teszt csomag nem volt kockázatos, hiszen az emberek többsége szereti az állatokat, és a csomagban rejlő egyéb tárgyakat is, de ez az egyszerűsége, általánossága, közkedveltsége miatt is volt olyan jó választás. A csomagban rejlő tárgyak megleptek, többségük nagyon tetszett. A könyves meglepetések, még ha nem is voltak mind kifejezetten állatokkal kapcsolatosak, kiválóan illenek egy könyvmolyhoz. És hagy jegyezzem meg, hogy a doboz belsejének szuper illata van. A tárgyakat esztétikus csomagolás fedte, a doboz, amiben megérkeztek is szép, és kifejezetten alkalmas volt erre a célra. A termékre alig kellett várnom, annyira hamar ideért, nem volt semmi fennakadás. Bevallom, még gondolkozom, hogy a kihirdetett összegért megéri-e nekem ezt a csomagot megvásárolnom. Egyik részem azt mondja, már így is rengeteg olvasatlan könyvem van otthon, ráadásul a zsákba macskák megtanítottak rá, hogy a meglepetések balul is sülhetnek el, ugyanakkor elborzaszt a gondolat, hogy születik majd egy ennél is sokkal jobb, izgalmasabb csomag, és majd lépten nyomon azt látom, hogy mások megszerezték, de én nem.

Ha tetszett ez a kis ajánló, és te is kedvet kaptál kipróbálni, akkor most jó hírem van, ugyanis csapatunk kapott egy kuponkódot, amivel kedvezményesen vásárolható meg a következő csomag. Mindössze annyit kell tennetek, hogy vásárláskor megadjátok a PROLOGUS10 kódot, és már is 10% kedvezményben részesültök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése