2016. március 20., vasárnap

Nyereményjáték a Kincses Óceán színezőkönyvért


Az elmúlt hónapok során együtt ünnepeltük a karácsonyt, a Valentin napot, és ezúton a húsvétot is. Hatalmas boldogság ért más tekintetben is a mai napon, ugyanis az Egyszer volt Facebook oldalán már 800-an lettünk. Mikor tavaly márciusban elkezdtem a blog szerkesztését, álmodni sem mertem volna róla, hogy ebből a blogolásból egy ennyire hosszú távú, szerethető hobbi válik, és hogy sikerül mások figyelmét majd olyan könyvekre is felhívnom, amit esetleg még nem is ismertek, vagy csak nem tudták, mennyire fantasztikus. Ezúton is olyan nyereményt választottam az ünneplésre, aminek én magam nagyon örülnék, ez pedig Johanna Basfold színezőkönyvének harmadik része. A Titkos kert az én polcomon is már rég óta helyet foglal, azonban annyi kép van benne, hogy sokára érek még a végére. Ennek ellenére szörnyen vágynék a Kincses óceánra is, mert egyszerűen gyönyörű, egy teljesen új színvilággal, hangulattal. Az interneten látva mások elkészített színezéseit belopta magát a szívembe ez a rész is. Remélem, ti is örültök ennek a nyereménynek.

Játék menete

A magam részéről nagyon szeretek olyan játékot csinálni, ahol valamilyen kreatív feladatot kell elvégezni vagy véleményünket megosztani egymással, de a tapasztalatom az, hogy még mindig nagyobb az igény egy olyan játékra, ahol a feladatok gyorsak és egyszerűek, ezért igyekszem a többség kedvére tenni. Nem titkolt célom, hogy a blogot sokan megismerjék, hogy kialakuljon köztünk egy interakció és egy jó közösség jöjjön létre, mind itt, mind akár a blog egyéb oldalain, így ezúton is ehhez kérem segítségeteket, amennyiben az oldal elnyerte tetszéseteket. Postázni csak belföldi címre tudok, kérlek ezt vegyétek figyelembe. 
Sorsolás: Március 29. - random generátor segítségével

Feladatok a részvételhez


1. Legyél te is a blog Facebook oldalának kedvelői közt.


2. Iratkozz fel te is a blogra a bal oldalon található Feliratkozó modul segítségével.

3. Írd meg a Facebook oldalon a Nyereményjáték híre alatt, hogy egy esetleges következő nyereményjáték során, milyen nyereménynek örülnél a legszívesebben.

Nagyon jó játékot kívánok mindenkinek és Kellemes húsvéti ünnepeket!

27 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen a játék lehetőséget! :-) Ez egy szuper nyeremény, már régóta szeretnék egyet én is. :-)
  Neked is kellemes húsvéti ünnepeket!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Heni. :) Nagyon örülök neki, hogy akkor jó nyereményt sikerült kitalálni. Nagyon köszönöm! :)

   Törlés
 2. Színes ceruzát szeretnék nyerni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia. :) Ezt teljesen megértem, jó filceket sokkal nekehezbb volt találnnom, mint szép színezőt. Sajnos az oldalon csak könyvek kisorsolására van lehetőségem és könyves témájú nyereményekre, viszont a Stabilo tűfilceket nagyon ajánlom. Nekem beváltak. :)

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 4. Kellemes Húsvéti ünnepeket és sok locsolót!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm, én is viszont kívánom! :) Nem tudom, ma hogy van vele a legtöbb lány, de a locsolást annyire nem szeretem a sok sok illat miatt, amit utána magamon kell húzni egész nap, de a pihenőnapnak annál jobban örülök. :)

   Törlés
 5. Válaszok
  1. Nagyon köszönöm, viszont kívánom neked is!. :)

   Törlés
 6. Szuper ez a nyereményjáték! Kellemes húsvéti ünnepeket! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Eszter! Nagyon örülök, hogy tetszik a játék. :) Nagyon köszönöm és neked is kellemes ünnepeket kívánok! Sok pihenést :)

   Törlés
 7. Bárminek örülnék, amit kézműves foglalkozáson felhasználhatok. Áldott Húsvéti ünnepet kívánok !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon szeretek kézműveskedni, jó látni, hogy sokan mások is. :) Nagyon köszönöm és viszont kívánom neked is! :)

   Törlés
 8. Neked is, és mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! :) Köszönjük a játékot!

  VálaszTörlés
 9. Kellemes Húsvéti Ünnepeket! ;)

  VálaszTörlés
 10. Hú! Nem szoktam jelentkezni blogos nyereményjátékokra, inkább a saját oldalamon rendezek 1-1-et, de most hogy a színező láz elkapott, így szívesen lennék gazdája a Kincses óceánnak. Köszi a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem nyáron kapott még el ez a színező láz. Annyira jó érzés volt a napon kint a pokrócon színezgetni. :) Már alig várom, hogy újra jó idő legyen és folytathassam a Titkos kertet. :)

   Törlés